Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Vierkante paraplu's maken

Vierkante paraplu's maken

Vierkante paraplu's maken is geschikt als relatiegeschenk die bij regenachtige dagen uw logo of boodschap in beeld brengt. Nederland kent vaak maar een seizoen en dat is het regenseizoen. Vierkante paraplu's maken beschermt uw relaties tegen regen, sneeuw, hagel en wind. Iedereen heeft een paraplu nodig in natte tijden en daarom zijn vierkante paraplu's maken het ideale relatiegeschenk. 

 bedrukte-paraplu.png

Vierkante paraplu's maken als relatiegeschenk?

Vierkante paraplu's maken als relatiegeschenk? Vierkante paraplu's maken is ideaal om als relatiegeschenk te geven in Nederland dat gemiddeld 180 regenachtige dagen kent. Uw logo of boodschap is bij iedere regenachtige dag zichtbaar op straat terwijl het uw klanten en relaties droog houdt. 

Vierkante paraplu's maken kan in verschillende uitvoeringen, zoals een luxe dubbeldoeks paraplu, stormparaplu of opvouwbare paraplu. De door u geselecteerde paraplu's kunnen worden voorzien van uw logo en hebben een duurzame, professionele en kwalitatieve bedrukking die aansluit bij uw uitstraling. 

Custom made paraplu's

Wilt u uw eigen opvallende of creatieve paraplu's? Ook voor custom made paraplu's bent u bij ons aan het juiste adres, de custom made paraplu’s zijn all-over bedrukt en fullcolour te voorzien van uw logo of ontwerp. Custom made paraplu's houden uw relaties niet alleen droog, maar vallen op in het straatbeeld en geven uw merk veel exposure. De parapluspecialist adviseert u graag over alle mogelijkheden voor custom made paraplu's. 

 

wit-25.pngBekijk budgetparapluwit-50.pngBekijk golfparaplu'swit-50.pngBekijk vierkante paraplu'swit-50.pngBekijk stormparaplu's

Vierkante paraplu's maken online bestellen

Vierkante paraplu's maken is het ideale relatiegeschenk waarmee u een goede indruk kunt maken. Bij de parapluspecialist kunt u vierkante paraplu's maken of in een onbedrukte uitvoering eenvoudig online bestellen. Wij laten direct uw vierkante paraplu's maken, zodat u deze cadeau kunt doen aan uw relaties voordat de regen begint. Vierkante paraplu's maken maakt uw bedrijf zichtbaar in het straatbeeld!

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen 0416 - 671777  of te mailen naar: sales@wot-p.nl. Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Bekijk dan een van onze andere sites.

Parapluspecialist als adviseur

Een relatiegeschenk toont uw dankbaarheid en zorgt ook voor een grotere bekendheid van uw bedrijf. Daarom kunt u bij de parapluspecialist vierkante paraplu's maken. Dankzij de mogelijkheid om uw logo op 4 segmenten van de paraplu te bedrukken garanderen wij u dat de vierkante paraplu's maken een uitstekende mogelijkheid is.

Geschiedenis paraplu

De paraplu stamt af van de parasol. De hogere klassen gebruikten een parasol als statussymbool. Rond 1760 werden in Frankrijk de termen paraplu en parasol wettelijk vastgelegd. In 1928 vond Hans Haupteen paraplu uit die niet alleen opvouwbaar, maar ook inklapbaar was. In de jaren 50 van de 20e eeuw werd de paraplu steeds meer een modeaccessoire onder de vrouwen. Een vierkante paraplu's maken? Dat zijn handige relatiegeschenken!

Vragen?

Als u vragen heeft over een vierkante paraplu's maken kunt u ons altijd bellen of mailen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze specialisten en een bezoek te brengen aan onze showroom.

Bel ons: 0416-671777 of mail sales@wot-p.nl