Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Stormparaplu bedrukt met logo

Een stormparaplu bedrukt met logo

Een stormparaplu bedrukt met logo is handig als relatiegeschenk voor die dagen dat het waait, stormt, hagelt, regent of sneeuwt. Door het aerodynamische ontwerp van de paraplu waait deze niet kapot tijdens sterke wind. De stormparaplu kiest namelijk zelf de meest comfortabele positie in de wind. 

De regen in Nederland gaat vaak gepaard met harde wind. Met een normale paraplu is het dan lastig om niet nat te worden zonder uw paraplu te verliezen. Dat maakt de stormparaplu bedrukt met logo het ideale relatiegeschenk in Nederland. Het houdt uw relaties droog en vrij van zorgen, waardoor ze meer tijd hebben om aan uw bedrijf te denken. 

 bedrukte-paraplu.png

Stormparaplu bedrukt met logo als relatiegeschenk?

Een stormparaplu bedrukt met logo is ideaal als relatiegeschenk in Nederland dat gemiddeld 180 regenachtige dagen kent. Een stormparaplu bedrukt met logo betekent dat uw bedrijf bij iedere regenachtige dag zichtbaar is op straat terwijl het uw klanten en relaties droog houdt. De parapluspecialist kent de waarde van relatiegeschenken en biedt u daarom de mogelijkheid om een stormparaplu te bedrukken.

Een stormparaplu bedrukt met logo om weg te geven als relatiegeschenk? De stormparaplu is met opdruk te bestellen, in verschillende uitvoeringen zoals een luxe dubbeldoeks stormparaplu en een opvouwbare stormparaplu. Een stormparaplu bedrukken kan maar liefst op vier segmenten in uw huisstijl kleuren en heeft een duurzame, professionele en kwalitatieve bedrukking die goed aansluit bij uw uitstraling.

Custom bedrukte paraplu

Wilt u uw eigen opvallende of creatieve paraplu? Ook voor een custom made paraplu bent u bij ons aan het juiste adres, de custom made paraplu’s zijn all-over bedrukt en fullcolour te voorzien van uw logo of ontwerp. Een custom made paraplu houdt uw relaties niet alleen droog, maar valt op in het straatbeeld en geeft uw merk veel exposure. De parapluspecialist adviseert u graag over alle mogelijkheden voor een custom made paraplu. De parapluspecialist maakt uw bedrijf kenbaar!

 

wit-25.pngBekijk budgetparapluwit-50.pngBekijk golfparaplu'swit-50.pngBekijk vierkante paraplu'swit-50.pngBekijk stormparaplu's

Stormparaplu bedrukt met logo online bestellen

Een stormparaplu bedrukt met logo is ideaal om te geven als relatiegeschenk waarmee u goede indrukken kunt maken. Bij de parapluspecialist kunt u een stormparaplu bedrukt met logo of in een onbedrukte uitvoering eenvoudig online bestellen. Wij laten direct de stormparaplu bedrukken, zodat u deze cadeau kunt doen aan uw relaties voordat het herfstweer begint. 

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen 0416 - 671777 of te mailen naar: sales@wot-p.nl. Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Bekijk dan een van onze andere sites.

Parapluspecialist als adviseur

Een relatiegeschenk toont uw dankbaarheid en zorgt ook voor een grotere bekendheid van uw bedrijf. Daarom biedt de parapluspecialist u een stormparaplu bedrukt met logo. Dankzij de mogelijkheid om uw logo op 4 segmenten van de paraplu te bedrukken garanderen wij u dat de stormparaplu bedrukt met logo het relatiegeschenk zal zijn voor iedereen.

Geschiedenis paraplu

De paraplu stamt af van de parasol. De hogere klassen gebruikten een parasol als statussymbool. Rond 1760 werden in Frankrijk de termen paraplu en parasol wettelijk vastgelegd. In 1928 vond Hans Haupteen paraplu uit die niet alleen opvouwbaar, maar ook inklapbaar was. In de jaren 50 van de 20e eeuw werd de paraplu steeds meer een modeaccessoire onder de vrouwen. Een stormparaplu bedrukt met logo of tekst? Dat is een handig relatiegeschenk!

Vragen?

Als u vragen heeft over een stormparaplu bedrukt met logo kunt u ons altijd bellen of mailen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze specialisten en een bezoek te brengen aan onze showroom.

Bel ons: 0416-671777 of mail sales@wot-p.nl