Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Parasols met naam

Parasols met naam

Parasols met naam zijn geschikte relatiegeschenken die bij iedere zonnige dag uw logo of boodschap in beeld brengen. Zodra er mooi weer wordt aangekondigd staan mensen klaar om naar buiten te gaan. De terrassen zitten vol en mensen gaan gezellig naar het strand, dit zijn de juiste momenten om parasols klaar te hebben staan. 

Parasols met naam zijn ook goed inzetbaar bij beurzen en evenementen omdat ze een grote commerciële uitstraling hebben. De parasols met naam blijven lang onder de aandacht van het publiek.

 bedrukte-paraplu.png

Parasols met naam als relatiegeschenk?

Parasols met naam is het ideale relatiegeschenk in Nederland wanneer de zonnige dagen voorbij komen. Uw logo of boodschap is bij iedere zonnige dag zichtbaar op straat terwijl het uw relaties voorziet van schaduw op het terras. Parasols met naam beschermen uw relaties tegen de felle zon en voorkomt een verbrande huid.

U wilt parasols met naam als relatiegeschenk? De parasols zijn met opdruk te bestellen, in verschillende uitvoeringen zoals luxe dubbeldoeks parasols en opvouwbare parasols. Uw logo kan maar liefst op vier segmenten worden bedrukt in uw huisstijl kleuren en heeft een duurzame, professionele en kwalitatieve bedrukking die aansluit bij uw uitstraling. De parapluspecialist biedt u parasols met naam die uw bedrijf herkenbaar maken!

 

wit-25.pngBekijk budgetparapluwit-50.pngBekijk golfparaplu'swit-50.pngBekijk vierkante paraplu'swit-50.pngBekijk stormparaplu's

Parasols met naam online bestellen

Bij de parapluspecialist kunt u parasols met naam of in een onbedrukte uitvoering eenvoudig online bestellen. Wij gaan er direct mee aan de gang, zodat u uw parasols met naam cadeau kunt doen aan uw relaties voordat zon begint te schijnen. De parapluspecialist biedt u parasols met naam die uw bedrijf zichtbaar maakt op het terras of strand!

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen 0416 - 671777  of te mailen naar: sales@wot-p.nl. Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Bekijk dan een van onze andere sites.

Parapluspecialist als adviseur

Een relatiegeschenk toont uw dankbaarheid en zorgt ook voor een grotere bekendheid van uw bedrijf. Daarom biedt de parapluspecialist u de paralos met naam. Dankzij de mogelijkheid om uw logo op 4 segmenten van de parasol te bedrukken garanderen wij u dat parasols met naam de juiste keuze is deze zomer.

Geschiedenis paraplu

De paraplu stamt af van de parasol. De hogere klassen gebruikten een parasol als statussymbool. Rond 1760 werden in Frankrijk de termen paraplu en parasol wettelijk vastgelegd. In 1928 vond Hans Haupteen paraplu uit die niet alleen opvouwbaar, maar ook inklapbaar was. In de jaren 50 van de 20e eeuw werd de paraplu steeds meer een modeaccessoire onder de vrouwen. Parasols met naam of logo? Dat zijn handige relatiegeschenken!

Vragen?

Als u vragen heeft over parasols met naam kunt u ons altijd bellen of mailen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze specialisten en een bezoek te brengen aan onze showroom.

Bel ons: 0416-671777 of mail sales@wot-p.nl