Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Parasol met logo

Parasol met logo

Een parasol met logo is geschikt als relatiegeschenk die bij iedere zonnige dag uw logo of boodschap in beeld brengen. Zodra er mooi weer wordt aangekondigd staan mensen klaar om naar buiten te gaan. De terrassen zitten vol en mensen gaan gezellig naar het strand, dit zijn de juiste momenten om een parasol klaar te hebben staan. 

Een parasol met logo is ook inzetbaar bij beurzen en evenementen omdat ze een grote commerciële uitstraling hebben. Een parasol met logo blijft lang onder de aandacht van het publiek.

 bedrukte-paraplu.png

Een parasol met logo als relatiegeschenk?

Een parasol met logo is het ideale relatiegeschenk in Nederland wanneer de zonnige dagen voorbij komen. Uw logo of boodschap is bij iedere zonnige dag zichtbaar op straat terwijl het uw relaties voorziet van schaduw op het terras. Een parasol met logo beschermt uw relaties tegen de felle zon en voorkomt een verbrande huid.

U wilt een parasol met logo als relatiegeschenk? De parasol is met opdruk te bestellen, in verschillende uitvoeringen zoals een luxe dubbeldoeks parasol en een opvouwbare parasol. Uw logo kan maar liefst op vier segmenten worden bedrukt in uw huisstijl kleuren en heeft een duurzame, professionele en kwalitatieve bedrukking die aansluit bij uw uitstraling. Een parasol met logo maakt uw bedrijf herkenbaar!

 

wit-25.pngBekijk budgetparapluwit-50.pngBekijk golfparaplu'swit-50.pngBekijk vierkante paraplu'swit-50.pngBekijk stormparaplu's

Parasol met logo online bestellen

Bij de parapluspecialist kunt u een parasol met logo of in een onbedrukte uitvoering eenvoudig online bestellen. Wij laten direct uw parasol met logo bedrukken, zodat u deze cadeau kunt doen aan uw relaties voordat zon begint te schijnen. Een parasol met logo maakt uw bedrijf zichtbaar op het terras of strand!

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen 0416 - 671777  of te mailen naar: sales@wot-p.nl. Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Bekijk dan een van onze andere sites.

Parapluspecialist als adviseur

Een relatiegeschenk toont uw dankbaarheid en zorgt ook voor een grotere bekendheid van uw bedrijf. Daarom biedt de parapluspecialist een parasol met logo. Dankzij de mogelijkheid om uw logo op 4 segmenten van de parasol te bedrukken garanderen wij u dat een parasol met logo het juiste relatiegeschenk is.

Geschiedenis paraplu

De paraplu stamt af van de parasol. De hogere klassen gebruikten een parasol als statussymbool. Rond 1760 werden in Frankrijk de termen paraplu en parasol wettelijk vastgelegd. In 1928 vond Hans Haupteen paraplu uit die niet alleen opvouwbaar, maar ook inklapbaar was. In de jaren 50 van de 20e eeuw werd de paraplu steeds meer een modeaccessoire onder de vrouwen. Ook de parasol met logo is een ideaal relatiegeschenk!

Vragen?

Als u vragen heeft over een parasol met logo kunt u ons altijd bellen of mailen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze specialisten en een bezoek te brengen aan onze showroom.

Bel ons: 0416-671777 of mail sales@wot-p.nl