Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Paraplu met bedrijfslogo

Paraplu met bedrijfslogo of tekst

Een paraplu met bedrijfslogo is een handig relatiegeschenk voor die dagen dat het hagelt, regent of sneeuwt. Nederland kent gemiddeld 180 regenachtige dagen per jaar. Een paraplu met bedrijfslogo is dan niet alleen een nuttig geschenk, maar uw bedrijf is ook zichtbaar in het straatbeeld tijdens de regenachtige dagen.

 bedrukte-paraplu.png

Paraplu met bedrijfslogo als relatiegeschenk

Een paraplu met bedrijfslogo is het ideale relatiegeschenk voor het regenseizoen in Nederland. Uw logo of boodschap is bij iedere regenachtige dag zichtbaar op straat terwijl het uw klanten en relaties droog houdt. Bij de parapluspecialist kennen wij de waarde van een relatiegeschenk en bieden u daarom de mogelijkheid om uw logo te drukken op een paraplu, het meest populaire relatiegeschenk!

Een paraplu met bedrijfslogo om weg te geven als relatiegeschenk? De paraplu is in verschillende uitvoeringen, zoals een luxe dubbeldoeks paraplu, budgetparaplu, automatische paraplu, handmatige paraplu, golfparaplu, vierkante paraplu, stormparaplu en als opvouwbare paraplu. De paraplu kan maar liefst op vier segmenten worden bedrukt in uw huisstijl kleuren en heeft een duurzame, professionele en kwalitatieve bedrukking die goed aansluit bij wat u wilt uitstralen. 

Custom made paraplu

Wilt u uw eigen opvallende of creatieve paraplu? Ook voor een custom made paraplu bent u bij ons aan het juiste adres, de custom made paraplu’s zijn all-over bedrukt en fullcolour te voorzien van uw logo of ontwerp. Een custom made paraplu houdt uw relaties niet alleen droog, maar valt op in het straatbeeld en geeft uw merk veel exposure. De parapluspecialist adviseert u graag over alle mogelijkheden voor een custom made paraplu. 

 

wit-25.pngBekijk budgetparapluwit-50.pngBekijk golfparaplu'swit-50.pngBekijk vierkante paraplu'swit-50.pngBekijk stormparaplu's

Paraplu met bedrijfslogo online bestellen

Een paraplu met bedrijfslogo is het ideale relatiegeschenk waarmee u een goede indruk kunt maken. Bij de parapluspecialist kunt u een paraplu met bedrijfslogo bedrukken of in een onbedrukte uitvoering eenvoudig online bestellen. Wij gaan er direct mee aan de gang, zodat u uw paraplu met bedrijfslogo cadeau kunt doen aan uw relaties voordat de regen begint. Een paraplu met bedrijfslogo maakt uw bedrijf zichtbaar in het straatbeeld!

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen 0416 - 671777  of te mailen naar: sales@wot-p.nl. Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Bekijk dan een van onze andere sites.

Parapluspecialist als adviseur

Een relatiegeschenk toont uw dankbaarheid en zorgt ook voor een grotere bekendheid van uw bedrijf. Daarom kunt u bij de parapluspecialist een paraplu met bedrijfslogo bedrukken. Dankzij de mogelijkheid om uw logo op 4 segmenten van de paraplu te bedrukken garanderen wij u dat een paraplu met bedrijfslogo het ideale relatiegeschenk is.

Geschiedenis paraplu

De paraplu stamt af van de parasol. De hogere klassen gebruikten een parasol als statussymbool. Rond 1760 werden in Frankrijk de termen paraplu en parasol wettelijk vastgelegd. In 1928 vond Hans Haupteen paraplu uit die niet alleen opvouwbaar, maar ook inklapbaar was. In de jaren 50 van de 20e eeuw werd de paraplu steeds meer een modeaccessoire onder de vrouwen. Een paraplu met bedrijfslogo is het ideale relatiegeschenk!

Vragen?

Als u vragen heeft over een paraplu met bedrijfslogo kunt u ons altijd bellen of mailen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze specialisten en een bezoek te brengen aan onze showroom.

Bel ons: 0416-671777 of mail sales@wot-p.nl