Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Opvouwbare paraplu bedrukt met logo

Opvouwbare paraplu bedrukt met logo of tekst

Een opvouwbare paraplu bedrukt met logo is handig om als relatiegeschenk te geven voor die dagen dat het hagelt, regent of sneeuwt. Nederland kent vaak maar één seizoen en dat is het regenseizoen. Een opvouwbare paraplu bedrukt met logo zorgt voor een opvallend en effectief product waarmee u zorgt voor een snelle naamsbekendheid. 

 bedrukte-paraplu.png

Opvouwbare paraplu bedrukt met logo als relatiegeschenk

Een opvouwbare paraplu bedrukt met logo als relatiegeschenk? Een opvouwbare paraplu bedrukt met logo is het ideale relatiegeschenk in Nederland dat gemiddeld 180 regenachtige dagen kent. Uw logo of boodschap is bij iedere regenachtige dag zichtbaar op straat terwijl het uw klanten en relaties droog houdt. 

De opvouwbare paraplu is in verschillende uitvoeringen met opdruk te bestellen, zoals een luxe dubbeldoeks paraplu, stormparaplu of opvouwbare paraplu. De door u geselecteerde paraplu kan worden voorzien van uw logo of boodschap en heeft een duurzame, professionele en kwalitatieve bedrukking die goed aansluit bij wat u wilt uitstralen. De paraplu kan op vier verschillende segmenten bedrukt worden.

Custom made paraplu

Wilt u uw eigen opvallende of creatieve paraplu? Ook voor een custom made paraplu bent u bij ons aan het juiste adres, de custom made paraplu’s zijn all-over bedrukt en fullcolour te voorzien van uw logo of ontwerp. Een custom made paraplu houdt uw relaties niet alleen droog, maar valt op in het straatbeeld en geeft uw merk veel exposure. De parapluspecialist adviseert u graag over alle mogelijkheden voor een custom made paraplu. 

 

wit-25.pngBekijk budgetparapluwit-50.pngBekijk golfparaplu'swit-50.pngBekijk vierkante paraplu'swit-50.pngBekijk stormparaplu's

Opvouwbare paraplu bedrukt met logo online bestellen

Een opvouwbare paraplu bedrukt met logo is het ideale relatiegeschenk waarmee u een goede indruk kunt maken. Bij de parapluspecialist kunt u een opvouwbare paraplu bedrukt met logo of in een onbedrukte uitvoering eenvoudig online bestellen. Wij gaan er direct mee aan de slag, zodat u uw opvouwbare paraplu bedrukt met logo cadeau kunt doen aan uw relaties voordat de regen begint. Een opvouwbare paraplu bedrukt met logo maakt uw bedrijf zichtbaar in het straatbeeld!

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen 0416 - 671777  of te mailen naar: sales@wot-p.nl. Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Bekijk dan een van onze andere sites.

Parapluspecialist als adviseur

Een relatiegeschenk toont uw dankbaarheid en zorgt ook voor een grotere bekendheid van uw bedrijf. Daarom kunt u bij de parapluspecialist een opvouwbare paraplu bedrukt met logo bestellen. Dankzij de mogelijkheid om uw logo op 4 segmenten van de paraplu te bedrukken garanderen wij u dat een opvouwbare paraplu bedrukt met logo de ideale mogelijkheid is.

Geschiedenis paraplu

De paraplu stamt af van de parasol. De hogere klassen gebruikten een parasol als statussymbool. Rond 1760 werden in Frankrijk de termen paraplu en parasol wettelijk vastgelegd. In 1928 vond Hans Haupteen paraplu uit die niet alleen opvouwbaar, maar ook inklapbaar was. In de jaren 50 van de 20e eeuw werd de paraplu steeds meer een modeaccessoire onder de vrouwen. Een opvouwbare paraplu bedrukt met logo is het ideale relatiegeschenk!

Vragen?

Als u vragen heeft over een opvouwbare paraplu bedrukt met logo kunt u ons altijd bellen of mailen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze specialisten en een bezoek te brengen aan onze showroom.

Bel ons: 0416-671777 of mail sales@wot-p.nl