Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Ontwerp je eigen Paraplu!

De paraplu is het medium om in het straatbeeld uw corporate identity of ieder ander gewenst beeld te laten zien. De paraplu is het medium om in het straatbeeld uw corporate identity of ieder ander gewenst beeld te laten zien. Gelukkig valt er in ons land nog regelmatig regen waardoor uw doelgroep enorm is.

U kunt al een ruime keuze maken uit ons standaard assortiment paraplu’s maar nog leuker is het om uw eigen paraplu te laten samenstellen cq te ontwikkelen. Denkt u aan eigen gewenste materialen, formaat, all-over bedrukking, dubbeldoeks aan binnen- buiten- of beide zijde bedukt, automaat of handopen, met geweven labels en ga zo maar door.

In principe is uw eigen paraplu al vanaf 250 stuks te ontwikkelen. Het is een creatief proces waar wij graag met u de tijd voor nemen om samen uw eigen paraplu te realiseren. Rekent u op een levertijd van ca. 3 maanden na bepaling van uw paraplu uitvoering.

Interesse; bel met onze afdeling verkoop voor het maken van een afspraak. We kunnen u dan alvast een aantal eerder gerealiseerde paraplu staaltjes laten zien waarbij u geprikkeld zult worden om voor u een nog mooiere versie te maken. U kunt al een ruime keuze maken uit ons standaard assortiment paraplu’s maar nog leuker is het om uw eigen paraplu te laten samenstellen cq te ontwikkelen.

Denkt u aan eigen gewenste materialen, formaat, all-over bedrukking, dubbeldoeks aan binnen- buiten- of beide zijde bedukt, automaat of handopen, met geweven labels en ga zo maar door.In principe is uw eigen paraplu al vanaf 250 stuks te ontwikkelen.

Het is een creatief proces waar wij graag met u de tijd voor nemen. Rekent u op een levertijd van ca. 3 maanden na bepaling van uw uitvoering. Interesse; bel met onze afdeling verkoop voor het maken van een afspraak. We kunnen u dan alvast een aantal eerder gerealiseerde staaltjes van ons kunnen laten zien waarbij u geprikkeld zult worden om voor u een nog mooiere versie te maken.

Voor informatie kunt u PDF folder bekijken deze kunt u onder aan deze pagina terug vinden. Ook kunt u ons bellen of mailen, dan voorzien wij u graag van advies op maat.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Opvouwbare paraplu - Storm paraplu - Dubbeldoeks paraplu - Golfparaplu - Automatische paraplu - Handmatige paraplu - Budget paraplu