Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Goedkope paraplu

Goedkope paraplu 

Een goedkope paraplu om als relatiegeschenk te geven die bij regenachtige dagen uw logo of boodschap in beeld brengt. Nederland kent vaak maar een seizoen en dat is het regenseizoen. Een goedkope paraplu beschermt uw relaties tegen regen, sneeuw, hagel en wind. Iedereen heeft een paraplu nodig in natte tijden en daarom is een goedkope paraplu de ideale mogelijkheid voor een relatiegeschenk. 

 bedrukte-paraplu.png

Een goedkope paraplu als relatiegeschenk?

Een goedkope paraplu als relatiegeschenk? Een goedkope paraplu is ideaal om als relatiegeschenk te geven in Nederland dat gemiddeld 180 regenachtige dagen kent. Uw logo of boodschap is bij iedere regenachtige dag zichtbaar op straat terwijl het uw klanten en relaties droog houdt. 

Een goedkope paraplu kan in verschillende uitvoeringen, zoals een luxe dubbeldoeks paraplu, stormparaplu of opvouwbare paraplu. De door u geselecteerde paraplu kan worden voorzien van uw logo en heeft een duurzame, professionele en kwalitatieve bedrukking die aansluit bij uw uitstraling. 

Custom made paraplu

Wilt u uw eigen opvallende of creatieve paraplu? Ook voor een custom made paraplu bent u bij ons aan het juiste adres, de custom made paraplu’s zijn all-over bedrukt en fullcolour te voorzien van uw logo of ontwerp. Een custom made paraplu houdt uw relaties niet alleen droog, maar valt op in het straatbeeld en geeft uw merk veel exposure. De parapluspecialist adviseert u graag over alle mogelijkheden voor een custom made paraplu. 

 

wit-25.pngBekijk budgetparapluwit-50.pngBekijk golfparaplu'swit-50.pngBekijk vierkante paraplu'swit-50.pngBekijk stormparaplu's

Goedkope paraplu online bestellen

Een goedkope paraplu is het ideale relatiegeschenk waarmee u een goede indruk kunt maken. Bij de parapluspecialist kunt u een goedkope paraplu bedrukken of in een onbedrukte uitvoering eenvoudig online bestellen. Wij laten direct uw goedkope paraplu bedrukken, zodat u deze cadeau kunt doen aan uw relaties voordat de regen begint. Een goedkope paraplu maakt uw bedrijf zichtbaar in het straatbeeld!

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen 0416 - 671777  of te mailen naar: sales@wot-p.nl. Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Bekijk dan een van onze andere sites.

Parapluspecialist als adviseur

Een relatiegeschenk toont uw dankbaarheid en zorgt ook voor een grotere bekendheid van uw bedrijf. Daarom biedt de parapluspecialist u een goedkope paraplu. Dankzij de mogelijkheid om uw logo op 4 segmenten van de paraplu te bedrukken garanderen wij u dat de goedkope paraplu een uitstekende mogelijkheid is.

Geschiedenis paraplu

De paraplu stamt af van de parasol. De hogere klassen gebruikten een parasol als statussymbool. Rond 1760 werden in Frankrijk de termen paraplu en parasol wettelijk vastgelegd. In 1928 vond Hans Haupteen paraplu uit die niet alleen opvouwbaar, maar ook inklapbaar was. In de jaren 50 van de 20e eeuw werd de paraplu steeds meer een modeaccessoire onder de vrouwen. Een goedkope paraplu? Dat is een handig relatiegeschenk!

Vragen?

Als u vragen heeft over een goedkope paraplu kunt u ons altijd bellen of mailen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze specialisten en een bezoek te brengen aan onze showroom.

Bel ons: 0416-671777 of mail sales@wot-p.nl