Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Goedkope paraplu's bedrukken

Goedkope paraplu's bedrukken met logo

Goedkope paraplu's bedrukken om als relatiegeschenk te geven die bij regenachtige dagen uw logo of boodschap in beeld brengen. Nederland kent vaak maar een seizoen en dat is het regenseizoen. Goedkope paraplu's bedrukken beschermen uw relaties tegen regen, sneeuw, hagel en wind. Iedereen heeft een paraplu nodig in natte tijden en daarom zijn goedkope paraplu's bedrukken de ideale mogelijkheid voor relatiegeschenken. 

 bedrukte-paraplu.png

Goedkope paraplu's bedrukken als relatiegeschenk?

Goedkope paraplu's bedrukken als relatiegeschenk? Goedkope paraplu's bedrukken is ideaal om als relatiegeschenk te geven in Nederland dat gemiddeld 180 regenachtige dagen kent. Uw logo of boodschap is bij iedere regenachtige dag zichtbaar op straat terwijl het uw klanten en relaties droog houdt. 

Goedkope paraplu's bedrukken kan in verschillende uitvoeringen, zoals luxe dubbeldoeks paraplu's, stormparaplu's of opvouwbare paraplu's. De door u geselecteerde paraplu's kunnen worden voorzien van uw logo en hebben een duurzame, professionele en kwalitatieve bedrukking die aansluit bij uw uitstraling. 

Custom made paraplu's

Wilt u uw eigen opvallende of creatieve paraplu's? Ook voor custom made paraplu's bent u bij ons aan het juiste adres, de custom made paraplu’s zijn all-over bedrukt en fullcolour te voorzien van uw logo of ontwerp. Custom made paraplu's houdem uw relaties niet alleen droog, maar vallen op in het straatbeeld en geven uw merk veel exposure. De parapluspecialist adviseert u graag over alle mogelijkheden voor een custom made paraplu's. 

 

wit-25.pngBekijk budgetparapluwit-50.pngBekijk golfparaplu'swit-50.pngBekijk vierkante paraplu'swit-50.pngBekijk stormparaplu's

Goedkope paraplu's bedrukken online bestellen

Goedkope paraplu's bedrukken zijn ideale relatiegeschenken waarmee u een goede indruk kunt maken. Bij de parapluspecialist kunt u goedkope paraplu's bedrukken of in een onbedrukte uitvoering eenvoudig online bestellen. Wij laten direct uw goedkope paraplu's bedrukken, zodat u deze cadeau kunt doen aan uw relaties voordat de regen begint. Goedkope paraplu's bedrukken maken uw bedrijf zichtbaar in het straatbeeld!

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen 0416 - 671777  of te mailen naar: sales@wot-p.nl. Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Bekijk dan een van onze andere sites.

Parapluspecialist als adviseur

Een relatiegeschenk toont uw dankbaarheid en zorgt ook voor een grotere bekendheid van uw bedrijf. Daarom kunt u bij de parapluspecialist budget paraplu's bedrukken. Dankzij de mogelijkheid om uw logo op 4 segmenten van de paraplu te bedrukken garanderen wij u dat goedkope paraplu's bedrukken een uitstekende mogelijkheid is.

Geschiedenis paraplu

De paraplu stamt af van de parasol. De hogere klassen gebruikten een parasol als statussymbool. Rond 1760 werden in Frankrijk de termen paraplu en parasol wettelijk vastgelegd. In 1928 vond Hans Haupteen paraplu uit die niet alleen opvouwbaar, maar ook inklapbaar was. In de jaren 50 van de 20e eeuw werd de paraplu steeds meer een modeaccessoire onder de vrouwen. Goedkope paraplu's bedrukken met uw bedrijfslogo? Dat zijn handige relatiegeschenk!

Vragen?

Als u vragen heeft over goedkope paraplu's bedrukken kunt u ons altijd bellen of mailen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze specialisten en een bezoek te brengen aan onze showroom.

Bel ons: 0416-671777 of mail sales@wot-p.nl