Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


De UmbrellaLed paraplu!

De UmbraLed paraplu is dé verassing in ‘parapluland’. De UmbraLed paraplu is voorzien van 4 felle LED lampjes.

umbraled-banner.png

De UmbraLed paraplu is dé verassing in ‘parapluland’. De UmbraLed paraplu is voorzien van 4 felle LED lampjes. Door het licht dat uit deze paraplu komt valt u erg op in het donker. Geen licht nodig? Zet de UmbraLed paraplu gemakkelijk uit met de knop op het handvat.

Veilig in de regen?

Val op met de UmbraLed paraplu in het donker! Door het licht van de lampjes in de paraplu valt u extra op in de regen. Hierdoor bent u als voetganger een stuk veiliger in de regen. Dit is zeer praktisch in het regenachtige Nederland waar gemiddeld 790 mm regen per jaar valt.

Geen natte voeten meer!

Voorkom natte voeten met de UmbraLed paraplu! Met het licht van de UmbraLed paraplu wordt uw pad verlicht zodat u die vervelende regenplassen kunt omzeilen en uw voeten droog blijven.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Opvouwbare paraplu - Storm paraplu - Dubbeldoeks paraplu - Golfparaplu - Automatische paraplu - Handmatige paraplu - Budget paraplu