Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Budget paraplu bedrukken met logo

Budget paraplu bedrukken met logo

Een budget paraplu bedrukken met logo om als relatiegeschenk te geven die bij regenachtige dagen uw logo of boodschap in beeld brengt. Nederland kent vaak maar een seizoen en dat is het regenseizoen. Een budget paraplu bedrukken met logo beschermt uw relaties tegen regen, sneeuw, hagel en wind. Iedereen heeft een paraplu nodig in natte tijden en daarom is een budget paraplu bedrukken met logo de ideale mogelijkheid voor een relatiegeschenk. 

 bedrukte-paraplu.png

Een budget paraplu bedrukken met logo als relatiegeschenk?

Een budget paraplu bedrukken met logo als relatiegeschenk? Een budget paraplu bedrukken met logo is ideaal om als relatiegeschenk te geven in Nederland dat gemiddeld 180 regenachtige dagen kent. Uw logo of boodschap is bij iedere regenachtige dag zichtbaar op straat terwijl het uw klanten en relaties droog houdt. 

Een budget paraplu bedrukken met logo kan in verschillende uitvoeringen, zoals een luxe dubbeldoeks paraplu, stormparaplu of opvouwbare paraplu. De door u geselecteerde paraplu kan worden voorzien van uw logo en heeft een duurzame, professionele en kwalitatieve bedrukking die aansluit bij uw uitstraling. 

Custom made paraplu

Wilt u uw eigen opvallende of creatieve paraplu? Ook voor een custom made paraplu bent u bij ons aan het juiste adres, de custom made paraplu’s zijn all-over bedrukt en fullcolour te voorzien van uw logo of ontwerp. Een custom made paraplu houdt uw relaties niet alleen droog, maar valt op in het straatbeeld en geeft uw merk veel exposure. De parapluspecialist adviseert u graag over alle mogelijkheden voor een custom made paraplu. 

 

wit-25.pngBekijk budgetparapluwit-50.pngBekijk golfparaplu'swit-50.pngBekijk vierkante paraplu'swit-50.pngBekijk stormparaplu's

Budget paraplu bedrukken met logo online bestellen

Een budget paraplu bedrukken met logo is het ideale relatiegeschenk waarmee u een goede indruk kunt maken. Bij de parapluspecialist kunt u een budget paraplu bedrukken met logo of in een onbedrukte uitvoering eenvoudig online bestellen. Wij laten direct uw budget paraplu bedrukken met logo, zodat u deze cadeau kunt doen aan uw relaties voordat de regen begint. Een budget paraplu bedrukken met logo maakt uw bedrijf zichtbaar in het straatbeeld!

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen 0416 - 671777  of te mailen naar: sales@wot-p.nl. Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Bekijk dan een van onze andere sites.

Parapluspecialist als adviseur

Een relatiegeschenk toont uw dankbaarheid en zorgt ook voor een grotere bekendheid van uw bedrijf. Daarom kunt u bij de parapluspecialist een budget paraplu bedrukken met logo. Dankzij de mogelijkheid om uw logo op 4 segmenten van de paraplu te bedrukken garanderen wij u dat de budget paraplu bedrukken met logo een uitstekende mogelijkheid is.

Geschiedenis paraplu

De paraplu stamt af van de parasol. De hogere klassen gebruikten een parasol als statussymbool. Rond 1760 werden in Frankrijk de termen paraplu en parasol wettelijk vastgelegd. In 1928 vond Hans Haupteen paraplu uit die niet alleen opvouwbaar, maar ook inklapbaar was. In de jaren 50 van de 20e eeuw werd de paraplu steeds meer een modeaccessoire onder de vrouwen. Een budget paraplu bedrukken met logo? Dat is een handig relatiegeschenk!

Vragen?

Als u vragen heeft over een budget paraplu bedrukken met logo kunt u ons altijd bellen of mailen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze specialisten en een bezoek te brengen aan onze showroom.

Bel ons: 0416-671777 of mail sales@wot-p.nl