Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Bedrukte parasol

Bedrukte parasol met logo

Een bedrukte parasol is geschikt als relatiegeschenk die bij iedere zonnige dag uw logo of boodschap in beeld brengen. Zodra er mooi weer wordt aangekondigd staan mensen klaar om naar buiten te gaan. De terrassen zitten vol en mensen gaan gezellig naar het strand, dit zijn de juiste momenten om een parasol klaar te hebben staan. 

Een bedrukte parasol is ook inzetbaar bij beurzen en evenementen omdat ze een grote commerciële uitstraling hebben. Een bedrukte parasol blijft lang onder de aandacht van het publiek.

 bedrukte-paraplu.png

Een bedrukte parasol als relatiegeschenk?

Een bedrukte parasol is een ideaal relatiegeschenk in Nederland wanneer de zonnige dagen voorbij komen. Uw logo of boodschap is bij iedere zonnige dag zichtbaar op straat terwijl het uw relaties voorziet van schaduw op het terras. Een bedrukte parasol met logo beschermt uw relaties tegen de felle zon en voorkomt een verbrande huid.

Wilt u een bedrukte parasol als relatiegeschenk? De parasol is met opdruk te bestellen, in verschillende uitvoeringen zoals een luxe dubbeldoeks parasol en een opvouwbare parasol. Uw logo kan maar liefst op vier segmenten worden bedrukt in uw huisstijl kleuren en heeft een duurzame, professionele en kwalitatieve bedrukking die aansluit bij uw uitstraling. Bij de parapluspecialist kunt u een bedrukte parasol die uw bedrijf herkenbaar maakt!

 

wit-25.pngBekijk budgetparapluwit-50.pngBekijk golfparaplu'swit-50.pngBekijk vierkante paraplu'swit-50.pngBekijk stormparaplu's

Bedrukte parasol online bestellen

Een bedrukte parasol is het ideale relatiegeschenk waarmee u een goede indruk kunt maken. Bij de parapluspecialist kunt u een bedrukte parasol of een onbedrukte uitvoering eenvoudig online bestellen. Wij gaan er direct mee aan de slag, zodat u uw bedrukte parasol cadeau kunt doen aan uw relaties voordat zon begint te schijnen. Een bedrukte parasol maakt uw bedrijf zichtbaar op het terras of strand.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen 0416 - 671777  of te mailen naar: sales@wot-p.nl. Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Bekijk dan een van onze andere sites.

Parapluspecialist als adviseur

Een relatiegeschenk toont uw dankbaarheid en zorgt ook voor een grotere bekendheid van uw bedrijf. Daarom kunt u bij de parapluspecialist een bedrukte parasol laten maken. Dankzij de mogelijkheid om uw logo op 4 segmenten van de parasol te bedrukken garanderen wij u dat de bedrukte parasol het juiste relatiegeschenk is.

Geschiedenis paraplu

De paraplu stamt af van de parasol. De hogere klassen gebruikten een parasol als statussymbool. Rond 1760 werden in Frankrijk de termen paraplu en parasol wettelijk vastgelegd. In 1928 vond Hans Haupteen paraplu uit die niet alleen opvouwbaar, maar ook inklapbaar was. In de jaren 50 van de 20e eeuw werd de paraplu steeds meer een modeaccessoire onder de vrouwen. Een bedrukte parasol is een uitstekend relatiegeschenk!

Vragen?

Als u vragen heeft over een bedrukte parasol kunt u ons altijd bellen of mailen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze specialisten en een bezoek te brengen aan onze showroom.

Bel ons: 0416-671777 of mail sales@wot-p.nl